Dnevni boravak na rijeci

O nama

Dnevni boravak se u kućanstvu smatra glavnom prostorijom: to je mjesto zabave, smijeha, toplih obiteljskih i prijateljskih trenutaka. Za vrijeme pandemije COVID-19 virusa upravo je taj prostor bio središnje mjesto druženja svake obitelji. Manifestacije je nastala 2021. upravo zbog COVID ograničenja, a kako bi preselili duh dnevnog boravka na otvoreno, u prirodu i pružiti posjetiteljima ono što im je tada najviše nedostajalo – kulturni i zabavni sadržaj te druženje.

Manifestacija se i četiri godine nakon i dalje održava sa sličnim ciljem okupljanja ljudi, boravljenja u prirodi, rekreativnog odmora i pružanju posjetiteljima mogućnost da uz rijeke Karlovačke županije uživaju u vrhunskoj gastronomiji. Time manifestacija znatno podiže turistički potencijal kontinentalne Hrvatske, promovira lokalne ugostitelje i prirodne resurse koje Karlovačka županija nudi.

Za provedbu projekta odabrane su dvije lokacije: prostor uz rijeku Mrežnicu u Donjem Zvečaju i prostor uz rijeku Kupu u gradu Ozlju u podnožju slapa na kojem je izgrađena najstarija kontinentalna hidroelektrana Ozalj “Munjara”. Projekt Dnevnog boravka na rijeci ostvaruje Izvan fokusa d.o.o. zajedno sa partnerima – Turističkom zajednicom područja Kupa, Gradom Ozljem i Turističkom zajednicom područja 4 rijeke.

Podijelite svoje najdraže trenutke s #dnevniboravak

Saznajte sve najnovije vijesti o lokacijama, programu i pogledajte fotografije koje su ulovile naše kamere.

Za sve poslovne upite javite se organizatorima Izvan fokusa